fbpx

Încă o persoană învinuită de traficarea moldovenilor în Grecia, trimisă pe banca acuzaților. Printre victime se numără și un copil

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță terminarea urmăririi penale și trimiterea pe banca acuzaților a unei doamne, cetățene a Moldovei, învinuită de traficarea în scop sexual a cinci conaționali adulți, inclusiv un copil, în Grecia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Femeia are vârsta de 43 de ani și este originară din raionul Cantemir. Aceasta este a doua persoană al cărei dosar penal pe acest caz este trimis în judecată, după ce în decembrie 2019 un bărbat cu vârsta de 25 de ani a fost trimis pe banca acuzaților. Anterior, femeia a fost anunțată în căutare, iar acum se află în arest la domiciliu. Pentru faptele incriminate, ea riscă 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.

Precizăm că dosarul a fost deschis în toamna anului 2019. Suspecții investigației erau peste 10 la număr, originari din Albania, Bulgaria, Germania, Grecia, precum și din Moldova.

Victimele traficate ar fi fost impuse să deservească zeci de clienți pe zi, în baza unui orar în două ture, în 10 case de toleranță din străinătate. În același timp, bănuiții ar fi impus-o pe una dintre conaționale să accepte o intervenție chirurgicală de peste 5000 de euro, pentru a putea deservi un număr mai mare de persoane, iar suma menționată ar fi fost obligată să le-o întoarcă.

Articole asemănătoare

Back to top button