fbpx

Încă doi bărbați și o femeie au pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilanțul deceselor – 576

Ministerul Sănătății informează despre încă trei decese provocate de coronavirus. Este vorba despre doi bărbați și o femeie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul caz se referă la o femeie de 81 de ani, din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată pe 19 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Pacienta suferea de hipertensiune arterială și fibrilație atrială tahisistolitică.

A decedat și un bărbat de 88 de ani, din raionul Călărași, confirmat pozitiv cu virusul COVID-19 pe 25 iunie. Acesta urma tratamentul la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie. Deși pacientul era imobilizat la pat de cinci ani de zile, familia refuza spitalizarea. Pacientul suferea de boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială de gradul III și AVC cu paraplegie.

Ultimul caz se referă la un bărbat din raionul Nisporeni. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Repulican, pe 22 iunie. Pacientul suferea de hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă și insuficiență cardiacă cronică.

Până acum, în Moldova s-au înregistrat 576 de decese provocate de coronavirus.

Citește și:

foto | Încă un medic din prima linie, răpus de coronavirus. „A activat aproape jumătate de secol cu responsabilitate și devotament”

Articole asemănătoare

Back to top button