fbpx

În Transnistria a decedat prima pacientă din cauza coronavirusului. Anunțul autorităților autoproclamate

În regiunea transnistreană a decedat prima pacientă din cauza virusului COVID-19. Despre aceasta anunță presa locală, care precizează că este vorba despre o femeie de 55 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de autoritățile autoproclamate, care au susținut că, înainte de aceasta, pacienta a fost internată la Spitalul Clinic Republican, cu o pneumonie bilaterală.

„Era într-un salon cu un bărbat care fusese diagnisticat anterior cu noul coronavirus. Ulterior, medicii de la spitalul din Slobozia au evaluat starea femeii ca fiind gravă. Pacienta a fost conectată la un ventilator. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor, ea a murit o oră mai târziu”, se arată într-un comunicat.

Faptul că femeia era bolnavă cu noul coronavirus a devenit cunoscut abia după moartea ei, deoarece rezultatul testului a venit noaptea. Potrivit experților, pacienta a suferit și de alte boli, cum ar fi diabetul zaharat.

Cei din Transnistria susțin că o altă femeie, în vârstă de 59 de ani, a decedat aseară. Ea avea diabet zaharat și a fost internată imediat în secția de terapie intensivă, conectată fiind la un ventilator. Totuși, analizele ei abia sunt trimise spre cercetare. Nu se știe încă dacă a fost infectată cu virusul COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button