fbpx

În Moldova au decedat 190 de bolnavi de coronavirus. Detalii despre ultimii cinci pacienți care au pierdut lupta cu maladia

Ministerul Sănătății anunță încă cinci decese al bolnavilor de coronavirus. Este vorba despre pacienți originari din Chișinău, Bălți, Soroca, Ocnița și Slobozia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă coronavirus, pacientul de 52 de ani din Slobozia avea diabet zaharat, cancer pulmonar și suferea de efecte post-tuberculoză. Un alt bărbat, în vârstă de 36 de ani, originar din Bălți, a decedat la Institutul de Medicină Urgentă. El a fost internat pe 12 mai în stare gravă, fiind diagnosticat cu pneumonie.

Un alt pacient de 79 ani din capitală a fost transferat de la Centrul COVID-19 la Spitalul Arhanghelul Mihail pe 5 mai. El mai avea cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, encefalopatie discirculatorie mixta și demență senilă.

O femeie de 55 ani din raionul Ocnița a decedat la Institutul Oncologic. Ea a fost internată pe 5 mai și avea proces oncologic hematologic, avansat cu asocierea infecției COVID-19.

Încă un pacient de 55 ani, originar din raionul Soroca, s-a stins din viață la Spitalul Clinic Republican. El a fost internat pe 1 mai și mai suferea de hipertensiune arterială, insuficiență hepatică cu predominarea sindromului citolitic, colestatic și obezitate morbidă.

Așadar, dintre 5406 pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19 în Moldoa, 190 au decedat, iar 2228 au fost vindecați.

Articole asemănătoare

Back to top button