fbpx

În loc de birou – iarbă verde. Miniştrii moldoveni s-au adunat pe malul unui lac pentru a discuta problemele ţării

Cabinetul de miniștri a avut astăzi o întrunire nestandardă: au înlocuit birourile din clădirea Guvernului cu un loc, la iarbă verde, în apropierea unui lac din Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prim-ministra Maia Sandu a scris într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook că, întrunirea de astăzi a continuat, iar în cadrul acesteia a fost discutat planul de acțiuni pentru următoarea perioadă, au fost accentuate problemele cele mai grave din fiecare sector și modalitățile de îmbunătățire a vieții cetățenilor.

”Împreună cu miniștrii am stabilit că toate acțiunile planificate trebuie să pornească de la trei principii-cheie: eliminarea schemelor de corupție, redarea independenței instituțiilor statului, așa încât acestea să protejeze oamenii și interesul național, și aducerea Moldovei în familia țărilor civilizate”, a scris prim-ministra.

Totodată, Maia Sandu a menționat că ea, împreună cu echipa sa, înțelege faptul că oamenii își doresc un mediu de trai mai bun, iar edificarea acestuia este obiectivul principal al Guvernului.

„Pentru construirea unor instituții independente și în interesul cetățeanului este nevoie de eforturi din partea tuturor și de multă muncă.

Vom prezenta săptămâna viitoare pentru dezbateri planul de acțiuni al Guvernului și ne dorim ca întreaga societate să se implice în discutarea acestuia”, a conchis Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button