fbpx

În atenția șoferilor! Trafic suspendat pe mai multe străzi din capitală

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 20 iunie (ora 06:00) – 21 iunie (ora 20:00), va fi suspendat traficul rutier pe str. A. Pușkin, pe tronsonul str. A. Șciusev și str. București. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice de S.A. „Termoelectrica”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, în perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public și privat va fi restricționat. De asemenea, sâmbătă, 20 iunie, a.c., ora 08:00 – 20:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ion Inculeț, în contextul executării lucrărilor de reamplasare a pilonilor de energie electrică de Î.C.S. „Premier Energy”.

În perioada 20 iunie – 22 iunie, va fi suspendat traficul rutier la intersecția V. Pârcălab și str. M. Kogălniceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării de către S.A. „Apă – Canal Chișinău” a lucrărilor de reabilitare a apeductului din zonă.

Totodată, se suspendă traficul rutier și cel pietonal, în perioada 19 – 30 iunie, curent, pe str. Tighina, în perimetrul str. Mitropolit Varlaam și str. Columna, în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a utilităților din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI).

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button