fbpx

Împușcături pe o stradă din Soroca. Câțiva indivizi l-au atacat pe un bărbat, i-au furat banii, după care au dat bir cu fugiții

Un bărbat din raionul Soroca a fost atacat în plină stradă de câțiva necunoscuți. Indivizii l-au lovit cu un obiect dur în cap, l-au deposedat de acte și bani, după care s-au făcut nevăzuți. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-ar fi întâmplat ieri, în jurul orei 18:00, pe strada Popovici. Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, bărbatul de 49 de ani se deplasa pe drum când a fost atacat din spate de doi tineri în vârstă de aproximativ 25-26 de ani.

„Cei doi l-au lovit în cap, apoi i-au luat geanta în care se aflau actele personale ale bărbatului și 50.000 de lei, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Bărbatul avea la el un pistol de model IJ, pe care îl deținea legal, iar după ce a fost atacat a efectuat patru focuri de armă, însă chiar și așa, hoții au reușit să fugă”, a declarat Talpă, pentru deschide.md.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili identitatea făptașilor, dar și locul aflării acestora, pentru a fi reținuți și trași la răspundere.

Articole asemănătoare

Back to top button