fbpx

Îmbrăcat sărac și într-un scaun cu rotile. Un primar s-a deghizat în boschetar pentru a testa cum se comportă angajații săi cu astfel de persoane

Și-a pus pe el niște haine mai murdare, rupte și vechi. S-a așezat într-un scaun cu rotile și s-a prefăcut pentru un timp foarte scurt că este o persoană cu dizabilități.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vorbim despre Carlos Tena Nevarez, primarul din localitatea Cuauhtemoc, Mexic, care a decis astfel să-i pună la încercare pe angajații săi și să testeze modul în care aceștia se comportă cu persoanele din pături sociale mai joase.

Din păcate, Carlos a avut parte de o dezamăgire. A fost discriminat, respins și chiar ignorat de subalternii săi, care nu i-au oferit nici măcar un pahar cu apă, relatează presa străină.

„Scopul acestei acțiuni a fost să arăt realitatea pe care o trăiesc cetățenii zi de zi, indiferența și lipsa de atenție din partea angajaților publici”, a spus primarul în timpul unei emisiuni televizate.

După ce și-a testat angajații, Carlos Tena s-a demascat, spre uimirea subalternilor săi, și a anunțat că va lua măsuri drastice după cele văzute.

Articole asemănătoare

Back to top button