fbpx

Îmbracă zâmbetul și colorează-ți zilele libere cu evenimente. Unde îți poți petrece primul weekend din mai?

Afară s-a încălzit, soarele ne mângâie tot mai mult năsucurile și obrăjorii, iar asta înseamnă că încep și cele mai frumoase evenimente de primăvară.  ZUGO îți recomandă câteva la care poți să mergi în primul weekend din mai.

Sâmbătă, 4 mai

11:45Curs de Pictură pentru copii –  Orelese axează pe studierea tehnicilor clasice și moderne de pictură şi sculptură, cunoaşterea istoriei artelor, dezvoltarea creativităţii şi a simţului artistic.

14:00 Anonymous Art Society: Tapet Colectiv – atelier deschis – Te invităm să participi într-un experiment artistic, care constă în crearea unui desen colectiv pe o rolă de hârtie industrială. Ia-ți de acasă inspirația, imaginația, trezește-ți copilul din tine și vin-o la Zpațiu-Atelier pentru ați petrece ziua într-un mod creativ, lăsându-ți amprenta pe lucrarea ce va uni spiritele îndrăgostite de artă.

18:00: Live music session Doi tineri profesioniști și foarte talentați vin să ne cânte și să ne încânte. Vocea extraordinară a Zinei Cojocaru, care a reușit să cucerească publicul la „Vocea României”, rezonează perfect cu sunetele produse la corzi de chitaristul Alex Crudu.

18:00 Semifinala 1 – POT Music 2019 – Sâmbătă, 4 mai, ora 18.00 la BandabaR ai posibilitatea să descoperi muzica tânără din Moldova și să votezi pentru artistul care merită să câștige. Intrarea este liberă.

19:00 Bach de Paște un concert de caritate unde violoncelistul Radu Croitoru ne va cânta Suitele de Bach pentru violoncel.

Duminică, 5 mai

10:00 Master class: Editare Video  – Află pașii necesari pentru editarea materialelor video și a sunetului, corecția de culori, efecte, filtre și tranziții.

11:00 Academia culinară pentru pici – Mămici și tătici, oferiți-le copiilor o minunată ocazie de socializare și distracție, îmbinate cu însușirea unor practici reale în prepararea de bucate. Cine știe, poate tocmai acum se va decide viitoarea meserie?

13:00 Wings for Life World Run – App Run Chisinau – Hai să alergăm împreună pentru cei care nu pot, pe 5 mai 2019, alături de lumea întreagă la Wings for Life World Run – APP RUN – Chișinău, prin intermediul aplicației mobile* Wings for Life World Run.

15:00 Masterclass – Arta Olăritului– stăpâniți tehnicile de bază ale olăritului, creați vase unice și învățați cum să decorați obiectele din lut și ceramică.

16:00 O lecție absolut gratuită de chitară pentru toți – Indiferent de abilitățile muzicale, la această lecție copiii si maturii vor învăța prima lor melodie. Important e să vină cu dispoziție bună.

Articole asemănătoare

Back to top button