fbpx

Igor Dodon, despre discuțiile cu cetățenii în teritoriu: Nu tot ce strălucește e aur. Oamenii vor stabilitate, responsabilitate și politicieni de nădejde

Oamenii vor politicieni responsabili și de nădejde. Președintele Igor Dodon spune că aceste mesaje îi sunt transmise de cetățeni la fiecare vizită pe care o efectuează în teritoriu.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

În cadrul ediției Președintele Răspunde, șeful statului a declarat că „oamenii s-au săturat de vorbe goale, vor rezultate concrete, un președinte și un premier care dacă au spus – fac”. Potrivit lui Dodon, cetățenii nu vor să vină la putere „alții care să dea totul peste cap”.

„Dacă comparăm ceea ce s-a obținut acum față de ceea ce se promite, oamenii spun: lasă că am văzut dintre aceștia care promit, noi vedem că în situație grea ne dați și cu agricultura și cu pensiile, salariile și pensiile se plătesc la timp, ați mai găsit bani și ați dat medicilor. De aceea, noi nu mai credem pe nimeni care promit. Vă știm pe voi și nu vrem să vină altcineva pentru că vor da totul peste cap”, a susținut Dodon.

Totodată, zice președintele, cetățenii îi spun că nu mai vor politicieni care promit și nu fac nimic.

„Foarte des aud unii oponenți, care deja s-au lansat în campania, că sunt gata să dea 2000 de lei pensie. Cu toate că ne întrebăm – unde au fost anul trecut sau acum doi ani. Alții promit altceva. Nu tot ceea ce strălucește e aur. Oamenii vor să fie stabilitate, responsabilitate. Oamenii vor politicieni de nădejde. Nu dintre aceștia care umblă și vorbesc pe Facebook și le vorbesc la toate întrevederile: votați-ne că noi vă vom da asta”, a mai declarat președintele țării.

Igor Dodon a mai spus că o altă întrebare care-i este adresată de oamenii cu care se întâlnește în teritoriu este: cât vor mai suporta deputații care nu fac nimic în Parlament și ce facem cu Parlamentul. În acest context, președintele a reiterat că el pledează pentru alegeri parlamentare anticipate după cele prezidențiale.

Articole asemănătoare

Back to top button