fbpx

Iarmaroace cu produse autohtone în capitală: Unde se vor desfășura

Primăria municipiului Chișinău informează că în acest weekend, 1-2 aprilie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sectorul Buiucani:

Mâine, 1 aprilie, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 202, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, numărul 103, adiacent (cinematograf „Patria Loteanu”) va avea loc un târg de weekend al meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

Sectorul Râșcani:

Pe bd. Moscova, numărul 21, vizavi de str. Matei Basarab, numărul 3, va avea loc târgul cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, numărul13/1 (lângă scuar), va avea loc un târg de weekend al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”, precum și un târg pascal, pe aceeași adresă (la intrarea în scuar).

Sectorul Ciocana:

Pe bd. Mircea cel Bătrân, la intersecție cu str. Petru Zadnipru, scuarul Arborelui Solar, va fi organizat un târg al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”.

Totodată, Primăria municipiulu Chișinău amintește că în perioada 13 martie-16 aprilie 2023, în Piața Marii Adunări Naționale activează „Târgul de Primăvară”.

Articole asemănătoare

Back to top button