fbpx

„I-am transmis mesajul meu de felicitare cu ieșirea la pensie”. Directoarea grădiniței pe teritoriul căreia se construia o biserică, eliberată din funcție

Șefa grădiniței nr.150 din capitală a fost demisă astăzi din funcție. Despre aceasta a menționat Ruslan Codreanu în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Edilul interimar al capitalei a declarat că aceasta și-a pierdut locul de muncă că urmare a ignorării deciziilor autorităților prin care se interzice construcția unei biserici pe teritoriul instituției preșcolare pe care o conducea.

„Nu știu ai cui interese protejează doamna directoare, dar cu siguranță nu a copiilor. Eu i-am transmis mesajul meu de felicitare cu ieșirea la pensie și voi mai avea o discuție separată cu dumneaei la acest subiect. Acesta nu este un caz individual. Aici este intentat și un dosar penal, pentru persoana care se ocupa cu eliberarea actelor ilegale pentru construcții și autorizații. Aici a fost eliberată autorizație pentru construcția unui centru de educație morală – spirituală și destinația clădirii va fi exact pentru ce a semnat autorizația”, a menționat Ruslan Codreanu.

Menționăm că la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, după ce pe rețelele de socializare au fost publicate videouri cu slujbele care se oficiau pe teritoriul grădiniței, autoritățile au dispus demolarea construcției, care s-a dovedit a fi ilegală. Atunci directoarea declara că decizia de a construi o biserică pe teritoriul grădiniței a fost luată de comun acord cu părinții.

Citește și: „Amendă de la Dumnezeu”. Cât trebuie să achite un locuitor al capitalei pentru că s-a opus construcției unei biserici?

Articole asemănătoare

Back to top button