fbpx

Huliganismul i-ar putea „costa” mult. Ce riscă câțiva moldoveni care au bătut cu ranga metalică două victime?

Doi tineri cu vârstele de 23 și 25 de ani, originari din raionul Leova, au fost reţinuţi de către ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului Buiucani al Direcției de Poliție din Chișinău. Moldovenii sunt suspectați că pe 26 decembrie ar fi jefuit doi bărbaţi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul acțiunilor demarate de forţele de ordine, s-a stabilit că indivizii au pătruns într-o casă de locuit din orașul Durleşti, prin forţarea uşii. Ulterior, cu o rangă metalică, aceștia au agresat fizic victime de 25 şi respectiv 28 de ani. Totodată, în mod deschis, tinerii au furat din locuință bani și un telefon mobil.

Astfel, suspecții au cauzat un prejudiciu victimelor în sumă de 2400 de lei, iar, potrivit poliției, ei nu sunt la prima abatere, anterior fiind judecaţi pentru furt şi huliganism.

În acest context, a fost iniţiată o cauză penală în baza articolului 187, alineatul 2 din Cod Penal. Conform legislaţiei în vigoare, persoanele culpabile de jaf riscă o pedeapsă cu închisoare de la cinci la șapte ani. Indivizii fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliţie al municipiului Chişinău.

Articole asemănătoare

Back to top button