fbpx

Horoscopul dragostei: Unii vor afla despre iubiri ascunse, iar alții se vor concentra pe carieră. Ce îți prezic astrele pentru 14 februarie?

Ziua de Valentine’s Day pregătește pentru unii surprize amoroase sau întâniri „picante” cu persoanele iubite, iar pentru alții noi uși și oportunități interesante. În timp ce îndrăgostiții vor pregăti cadourile pentru partenerul de viață, ceilalți vor petrece timpul alături de prieteni sau se vor concentra mai mult pe carieră.

Așadar, iată cum își va petrece ziua de 14 februarie fiecare zodie, potrivit specialiștilor în astrologie:

Berbec

Pentru Berbec, 14 februarie va fi într-adevăr o zi exclusiv dedicată iubirii. Aveţi şansa să ieşiţi la o întâlnire romantică chiar cu o persoană faţă de care nutriţi sentimente de multă vreme. Veţi avea în sfârşit curajul de a-i spune adevărul şi ghiciţi ce? Răspunsul va fi identic şi din partea acestuia/acesteia. Vestea extraordinară vă va schimba viziunea asupra vieţii, mai ales că acum nu veţi mai fi singuri.

Taur

Taurii pot încerca mâine lucruri inedite, poate un nou hobby. Această zi este potrivită pentru oportunităţile care vizează extinderea afacerilor personale. Este probabil să fiţi nevoiţi să vă ocupaţi de anumite probleme familiale, ori cu partenerul de viaţă. Un conflict, o problemă sau un motiv întemeiat va isca o tensiune destul de mare pe care, dacă nu o veţi aplana la timp, o veţi resimţi destul de puternic.

Gemeni

Gemenii în această zi ar trebui să stea departe de oamenii invidioşi, care nu le vor binele. Păstraţi-vă prietenii aproape, dar nu vă aventuraţi în conversaţii cu cei pe care nu îi cunoaşteţi la fel de bine. Surprindeţi-vă partenerul/partenera de Ziua Îndrăgostiţilor cu un cadou personalizat, ceva făcut din mâinile voastre. Va aprecia categoric efortul.

Rac

Racii vor avea parte de o bucurie sufletească. După o aşteptare îndelungată şi multe zile în care v-aţi stresat, mâine este ziua în care veţi reveni la normal şi vă veţi bucura de viaţă. Profitaţi de timpul liber pentru a vă încărca bateriile, pentru a petrece momente unice cu persoana iubită, pentru a vă vizita rudele şi pentru a vă relaxa alături de prieteni. Mare atenţie la cum vă planificaţi timpul pentru că există riscul ca totul să treacă foarte repede şi nici să nu vă daţi seama.

Leu

Leii vor fi foarte ocupaţi. Pentru că ţineţi foarte mult la persoanele din viaţa voastră,  veţi face tot posibilul pentru a le face pe plac. La sfârşit veţi avea o mare satisfacţie atunci când veţi descoperi că aţi reuşit să îi strângeţi pe toţi în jurul vostru şi că toți au apreciat efortul pe care l-aţi depus. Drept urmare, veţi fi în centrul atenţiei!

Fecioară

Nativii din Fecioară vor afla un secret ascuns al unei persoane în care aveaţi încredere oarbă. Cu toate că nu v-a greşit cu nimic, faptul că aţi aflat aceste lucruri vă va face să vă schimbaţi complet părerea despre ea. Depinde doar de voi cum veţi gestiona situaţia. Cântăriţi foarte bine şi dacă vreţi să aflaţi şi părerea celui vizat, pur şi simplu întrebaţi şi aşteptaţi răspunsul.

Balanţă

O zi plină de melancolie pentru Balanţe, carora le va reînvia o amintire dragă lor. Veţi petrece ziua alături de multe persoane care îţi sunt dragi. Dar toate aceste emoţii nu trebuie să te distragă de la sarcinile zilei. S-ar putea să primeşti un nou proiect, sau responsabilităţi care îţi vor aduce oportunităţi viitoare.

Scorpion

E posibil să ai mai multe idei strălucite, în acelaşi timp. Înainte de a începe să le pui în practică, asigur-te că ele nu sunt doar fantezii. În general, vei avea o zi care va trece cu rezultate pozitive. Sunt şanse chiar să cunoşti câţiva oameni foarte interesanţi. E posibil printre ei să fie un artist sau un cunoscător fin de artă. Seara, ai grijă să nu fii prea egoist în discuţiile cu partenerul de viaţă.

Săgetător

O zi pe care o să ţi-o aminteşti ca una incredibil de fericită. Minunile adevărate, legate direct sau indirect de tine, s-ar putea petrece mâine. Fie va fi vorba despre o chestiune financiară, fie de carieră, ceva bun se va întâmpla. Ai grijă însă, fereşte-te de sfaturile cuiva care îți va spune că e mai experimentat şi nu căuta aliaţi între cei care în trecut nu vă acordau nicio consideraţie.

Capricorn

Astăzi, Capricornilor li se recomandă linişte şi relaxare. Încearcă să stai departe de televizor şi buletinele de ştiri. Pentru a-ți recâștiga puterea, trebuie să petreci mai mult timp cu copiii, să te bucuri de natură, să faci o plimbare în aerul curat. Este ziua perfectă pentru un experiment creativ. Evită jocurile de noroc, sporturile obositoare și ipocrizia.

Vărsător

Vărsătorii vor trece peste această zi fără niciun fel de problemă. Ai oportunitatea să obţii un rezultat notabil în afaceri şi să rezolvi cu succes o problemă de familie. În plus, poţi găsi plăcerea în tot felul de proiecte ce ţin de creativitatea personală. La amiază, poţi face o scurtă călătorie de afaceri. Cei care sunt singuri ar trebui să aibă mare grijă cu propriul aspect atunci când pleacă de acasă. Îmbracă-te bine ca să nu rişti să te îmbolnăveşti.

Peşti

Peştii pot fi egoişti. Un comportament pe care îl aplici cu persoanele care au fost egoiste faţă de tine în ultima perioadă. Mâine, fă ceva notabil, cu adevărat important. Trebuie doar să vrei, iar joia asta te va ajuta să scapi de dificultățile financiare, de neînţelegerile cu rudele și de lipsa de încredere în propria persoană, potrivit observator.tv.

Articole similare

Close