fbpx

horoscop | Taurii se lasă conduși de ceea ce simt, iar Scorpionii vor deveni mai organizați. Ce pregătesc astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna aceasta vine cu multe evenimente pentru zodiile horoscopului. Dacă unii vor încerca să fie solitari și orgolioși cu cei din jur, alții vor avea parte de comunicare și schimbări frumoase în carieră sau relație. Vara se va face simțită pe toate planurile și în sufletul mai multor zodii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

În perioada următoare vei avea parte de suport necondiționat din partea anumitor persoane din viața ta. Acest fapt îți oferă șansa să faci lucrurile exact așa cum îți dorești. Vei avea timp pentru sine, timp pentru familie, timp pentru carieră și totul ți se va părea mult mai „ușor de cuprins”. În raport cu anumite relații de prietenie, pregătește-te să fii forțat/ă să ieși din zona de confort.

Taur

Starea de calm în care ți se va derula propria viață îți oferă oportunitatea de a medita și a analiza modul în care ai ales să faci lucrurile de-a lungul vieții. Totul în jurul tău este relativ. După o perioadă destul de lungă în care ai încercat să disimulezi anumite emoții, în sfârșit te vei lăsa condus/ă de ceea ce simți. Este cu totul eliberator!

Gemeni

Rezoluțiile profesionale pe care le ai în minte de ceva timp încep să prindă contur. Chiar dacă modul tău de acțiune este haotic pe alocuri, toți pașii pe care îi faci te apropie și mai mult de reușită. Viața ta socială începe să fie mult mai activă în zilele următoare. Aveai nevoie de socializare. Anumite relații de prietenie îți oferă cadrul perfect pentru a fi mai bun/ă în tot ceea ce faci.

Rac

La începutul acestei săptămâni, cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă pentru tine, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Avansarea într-o nouă funcție te scoate din rutina cu care erai obișnuit/ă. În ciuda entuziasmului pe care îl resimți, ești conștient/ă că va trebui să te adaptezi repede schimbării pentru a putea da randament.

Leu

Chiar dacă majoritatea ideilor pe care le ai te ajută să te remarci în plan profesional, și conduita pe care o adopți este importantă. În perioada care urmează așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul.

Fecioară

Condiționările de care ai parte uneori te ajută să performezi. Vei reuși să te „vinzi” foarte bine în cadrul întâlnirilor de business la care vei participa. Acestea se vor finaliza cu noi colaborări. Dacă ești dat/ă la o parte din viața anumitor persoane, nu te vei opune. Respecți dorințele altora pentru că știi că la rândul tău și tu îți dorești să ți se răspundă conform așteptărilor.

Balanță

Încearcă să treci cât de ușor poți peste zilele de luni și până joi, atunci când energia ta psihică va crește considerabil. Ulterior acestor zile vei fi capabil/ă să analizezi într-un mod fidel toate lucrurile din jurul tău. Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă spre sfârșit de săptămână, tot vei fi capabil/ă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Oferă-le susținerea și sprijinul de care au nevoie!

Scorpion

Agitația la nivel astral te va forța să te lași „captivat/ă” de tot felul de detalii care îți „hrănesc” orgoliul. Marte și Uranus fac o echipă perfectă atunci când vine vorba de romantism. Pentru zodia ta, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie. Nu mai simți că pierzi controlul.

Săgetător

Obiectivul pe care îl ai în minte pentru această săptămână este să finalizezi la timp tot ceea ce ți-ai propus să faci în plan profesional. Chiar dacă drumul pare a fi unul anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare. Acesta este principalul tău atu. Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți „redescoperi” partenerul.

Capricorn

Această săptămână îți oferă oportunitatea de a petrece timp alături de cei dragi și o să profiți la maxim de compania lor. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea. Asta s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Cariera nu îți oferă satisfacția pe care ți-o dorești, dar asta nu înseamnă că îți vei pierde motivația de a face totul cât mai aproape de perfecțiune.

Vărsător

Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Lasă loc de interpretări celor din jur atunci când simți că orice explicație vei oferi este în van! Este important să te concentrezi doar pe ceea ce îți aduce împlinire.

Pești

Sentimentul de împlinire care parcă îți construiește aura în această perioadă este autentic. Niciodată „fericirea” nu ți s-a părut mai palpabilă ca în aceste zile. Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Indiferent de ceea ce simți acum, nu îți „anulezi” calitățile și abilitățile.

Articole asemănătoare

Back to top button