fbpx

horoscop | Taurii pot deveni încăpățânați și agresivi, iar Leii – frustrați de probleme. Vezi ce îți prezic astrele pentru săptămână viitoare

Săptămâna viitoare va fi una liniștită. Nativii mai multor zodii se vor preocupa de relațiile cu prietenii și familia, vor tinde să obțină succes la locul de muncă, iar astrele le recomandă să își potolească emoțiile și să gândească rațional.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Pentru tine termenele limită „strânse” sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Îți dorești să fii remarcat/ă, asta este evident. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerat/ă sau obositor/are pentru cei din jur. Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită.

Taur

Uneori încerci destul de agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Împlinirea pe care o trăiești în plan personal te ajută întotdeauna să faci față provocărilor de zi cu zi.

Gemeni

În aceste zile încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși procesul este destul de anevoios din punct de vedere emoțional, nu vei renunța până nu vei ajunge la echilibrul pe care ți-l dorești. Ciclul anual făcut de Lună se încheie în această săptămână. Odată ce acest proces se încheie, tu vei avea o cu totul altă perspectivă asupra unor lucruri importante din viața ta.

Rac

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada următoare motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să fii mai determinat/ă în ceea ce privește unele schimbări fundamentale din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare.

Leu

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt multe situații care îți vor provoca o stare de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi răbdător/are și perseverent/ă.

Fecioară

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, tot nu te simți împlinit/ă. În tot ceea ce faci, ești acompaniat/ă de o mână de oameni dedicați și inimoși. Indiferent de acest adevăr, tu continui să te simți singur/ă. Ideea de „echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, deși nu faci mai nimic în acest sens, se întâmplă constant lucruri notabile.

Balanță

Întotdeauna te lași influențat/ă de punctul de vedere al celor din jur. Mai grav este că ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. În următoarea perioadă te simți inspirat/ă și dornic/ă de a te face remarcat/ă de anumite persoane. Poate acest mod de a acționa nu este tocmai cel mai potrivit dacă îți dorești să îți recâștigi încrederea în sine.

Scorpion

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Zilele acestea aduc neliniște și angoasă în viața personală. Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru.

Săgetător

Din păcate, conflictele sunt mereu inevitabile. Suntem cu toții diferiți. Deși încerci să nu te lași afectat/ă de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește.

Capricorn

Pauzele organizate și proiectate pe care le iei pe parcursul acestei săptămâni te ajută să îți refaci sistemul energetic. Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit energie și mult timp. Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană despre emoțiile tale, însă ceva te înfrânează.

Vărsător

Pe parcursul noii săptămâni, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Deși treci prin clipe dificile, nu te simți confortabil să fii înconjurat/ă de oameni care doresc să își împărtășească propriile experiențe traumatice. Ai nevoie de calm și armonie. Ești de părere că propriul echilibru interior este ceva ce doar tu reușești să „reconstruiești”.

Pești

Având în vedere problemele de sănătate cu care te confrunți de ceva timp, te simți motivat/ă să faci schimbări pertinente în propria viață. Modul în care cei din jur se raportează la tine nu mai reprezintă un etalon ca altădată. Tot ceea ce este mai important acum este să fii bine cu tine. Viața de familie îți oferă împlinire, dar este și o sursă generatoare de frustrări.

Articole asemănătoare

Back to top button