fbpx

horoscop | Primăvara ne aduce succes, noroc și bani. Ce ne prezic astrele pentru prima săptămână a lui Mărțișor?

Primăvara începe cu schimbări și mult noroc. Unele zodii vor obține sume impunătoare de bani, iar altele vor avansa profesional. Norocul va sta de partea celor care știu să facă alegeri, iar nativii care gândesc pozitiv și visează cu ochii deschiși au toate șansele să își realizeze visurile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbecii vor căuta mijloace de îmbunătățire a veniturilor. Este momentul ca nativii să-și consolideze poziția la locul de muncă și să iasă mai mult în evidență, dar și să se exprime mai liber și cu mai multă încredere în propriile forțe.

Taurii vor simți din plin dorința de a face schimbări în plan profesional. Din punct de vedere al sănătății pot apărea mici neplăceri, care o să-i motiveze pe acești nativi să facă mai multe analize și să se odihnească mai mult sau să înceapă a practica sportul.

Gemenii vor traversa o perioadă frumoasă din punct de vedere sentimental, iar fluturașii vor zbura prin stomac și vor da naștere multor emoții. Lucrurile se vor liniști până vineri, iar în weekend este posibil să faceți o escapadă de weekend acolo unde visați de mai mult timp.

Racii vor fi mai înclinați către creativitate și spiritualitate, credință și religie și nu este exclus să-și descopere un talent de pe urma căruia să înceapă în viitor să facă bani. Cei care au de susținut examene și interviuri sunt sfătuiți să fie foarte bine pregătiți.

Leii vor avea parte de încercări plan sentimental, mai ales dacă relația în care se află nu-i mai reprezintă. Unele secrete pot ieși la suprafață și pot aduce dezamăgiri. Din punct de vedere financiar pot exista pierderi de bani și se recomandă prudență în cheltuieli.

Fecioarele au parte de schimbări remarcabile în viața personală. Din punct de vedere financiar, nativii pot găsi noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, pot intra în asocieri avantajoase, iar către finele săptămânii pot primi o sumă de bani așteptată de mult timp.

Balanțele se preocupă în prima parte a săptămânii de activitățile casnice și administrative. Viața sentimentală se va îmbunătăți și nativii vor dori să devină părinți, iar cei care au deja copii vor petrece mai mult timp în compania acestora.

Scorpionii vor primi vești bune în primele zile ale săptămânii. Unii nativi simt că nu mai au viitor alături de persoana iubită pot lua decizia de a pune punct relației. Nu este exclus ca cei singuri să înceapă o poveste de dragoste pe care să o și oficializeze în viitorul apropiat.

Săgetătorii pot câștiga o sumă de bani neașteptată în primele zile ale săptămânii, însă nu este cazul să-și facă mari planuri cu aceasta. Tot acum pot avea parte de cheltuieli neprevăzute legate de locuință și situația financiară va deveni ușor instabilă. Nu sunt excluse nici discuțiile contradictorii cu persoana iubită pe teme financiare.

Capricornii încep un proiect pe care-l aveau în plan de multă vreme. Poate fi vorba inclusiv de o afacere pe cont propriu, însă sunt sfătuiți să aibă mai mult grijă la comunicarea cu cei din jur, cu angajați și subalterni, pentru a evita disputele. Totodată, li se cere atenție la deplasări și la examene, teste și interviuri, unde trebuie să-și dea mai mult silința.

Vărsătorii vor avea parte de nemulțumiri și neplăceri legate de zona financiară. La modul general, nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la comunicarea cu persoana iubită, care poate fi dificilă, și să încerce pe cât posibil să nu ia decizii în această perioadă. La locul de muncă nu sunt excluse conflictele cu superiorii.

Peștii vor fi obligați să devină mai disciplinați cu propria lor viață, mai atenți la deciziile pe care le vor lua și, totodată, va fi o perioadă de curățenie și regenerare. Cei singuri pot începe o relație. Unii nativi cor decide să se mute cu traiul în străinătate.

Articole asemănătoare

Back to top button