fbpx

horoscop | Astrele nu vor fi de partea tuturor în primele zile din august. Berbecii trebuie să fie extrem de atenți mai ales cu persoana iubită

Săptămâna care vine va fi una cu nu prea multe surprize pentru mulți dintre nativi. Totuși, unii vor avea parte de schimbări majore și nu toate bune. În timp ce gemenii vor fi ocupați cu propriul corp, berbecii se vor gândi cum să nu distrugă relația cu persoana iubită.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Chiar dacă nu ai timp nici să respiri, trebuie să acorzi multă importanţă treburilor profesionale în acest început de săptămână. Pe miercuri şi joi trebuie să revii asupra relaţiei tale sentimentale şi să nu îţi laşi partenerul să creadă că nu îl mai iubeşti. Este posibil să aibă impresia că îl trădezi şi poate deveni gelos. Dacă vezi că are dubii că petreci prea mult timp la locul de muncă, încearcă să-l linişteşti, şi nu să te enervezi tot tu. În weekend, pregăteşte ceva romantic, o plimbare departe de agitaţie sau o cină târzie. Surpinde-ţi iubitul!

Taur

Cineva vrea să scoată din tine partea ta senzuală şi acest lucru se va întâmpla în primele zile ale acestei săptămâni. Dacă eşti angajată într-o relaţie, bucură-te de asta, dar dacă eşti singură, profită la maxim de libertate. Poţi face o mulţime de activiţăţi şi poţi îndrăzni la mai mult fără să te bată cineva la cap din umbră. Spre sfârşitul săptămânii şi chiar şi în weekend, eşti plină de energie pozitivă. Toată lumea vrea să stea în preajma ta şi aşteaptă să se molipsească de la tine cu bună dispoziţie, fericire şi umor.

Gemeni

Începe-ţi săptămâna dezvăluind un secret pe care l-ai ţinut bine ascuns şi nimeni nu a bănuit nimic. Această povară pe care o ai pe suflet te sleieşte de puteri şi te-a făcut să devii o introvertită. Odată ce scapi de el, vei simţi pe pielea ta cum capeţi superputeri. Joi şi vineri vor fi acele zile în care vei străluci. Toată lumea îţi admiră frumuseţea şi isteţimea. Weekend-ul va avea şi urcuşuri şi coborâşuri, dar nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Trebuie să te ocupi de corpul tău atât pe interior, cât şi pe exterior. Adoptă un stil de viaţă sănătos, mâncând ceea ce trebuie, hitratându-te şi făcând sport!

Rac

E timpul pentru distracţie de cum începe această săptămână. Totul îţi pare mai uşor decât de obicei şi rezolvi majoritatea sarcinilor cu zâmbetul pe buze. Fie că este vorba de muncă sau de viaţa ta personală, eşti atât de convingătoare încât nimeni nu va putea să te refuze. Pe joi, vineri, situaţia se schimbă. Din cauza volumului mare de muncă, vei fi în pericolul de a te împotmoli. O perspectivă nouă din partea unui superior îţi va ridica puţin moralul şi te va ajuta. De vineri până duminică, vei avea parte de multe surprize romantice şi combinaţii interesante de activităţi.

Leu 

Începutul acestei săptămâni va fi marcat numai de reguli şi statusuri cu care nu eşti deloc familiară. Mergi înainte şi fii rebelă în această lume plină de restricţii. Din cauza acestei atitudini la locul de muncă, este posibil să suporţi unele consecinţe. Merită să rişti, pentru că mai târziu vei fi apreciată pentru nonconformismul tău. Toată săptămâna vei socializa şi vei avea parte de muncă în echipă, acest lucru ajutându-te să iei ce este mai bun de la cei din jurul tău. În weekend trebuie să te relaxezi şi să îţi reîncarci bateriile. O escapadă la mare cu prietenii este cea mai bună soluţie. Bucură-te de soare!

Fecioară 

În primele zile ale acestei săptămâni, ai grijă să ieşi din rutina care a pus stăpânire pe tine. Condimentează-ţi viaţa cu ceva diferit, expune-te unor noi idei şi ia-ţi la revedere de la vechile obiceiuri. Miercuri, joi şi vineri sunt zile în care comunicarea este cheia tuturor problemelor. Dacă te faci înţeleasă într-un mod plăcut, cei din jurul tău vor fi mult mai deschişi cu privire la ce vrei să obţii. În weekend trebuie să îţi faci timp pentru familie şi prieteni şi să vă bucuraţi împreună de orice clipă. Nu îţi ignora nici partenerul, dacă ai unul, pentru că şi el îşi doreşte să participe la activităţile întreprinse de tine.

Balanță

Nativa din Balanţă trebuie se ferească în acest început de săptămână de reacţii impulsive. Nu este de speriat, nu vei avea de suferit dacă îţi mai scapă câte ceva, dar trebuie să ai grijă să nu răneşti persoanele de lângă tine. Spre sfârşitul săptămânii începi să te calmezi şi să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu lăsa nimic la voia întâmplării şi luptă să obţii ceea ce îţi doreşti. Trebuie să faci mai mult, dar să te aştepţi la mai puţin. În acest fel, vei evita să fii dezamăgită şi te vei bucura mai mult de un succes obţinut prin propriile forţe.

Scorpion

Astrele fac prăpăd în viaţa ta în acest început de săptămână. Trebuie să îţi aminteşti că nu poţi controla totul şi să înveţi să iei lucrurile aşa cum vin. Chiar dacă lucrurile par calme, aparenţa poate fi înşelătoare. Miercuri şi joi acordă atenţie atât lucrurilor mici, cât şi celor mari în egală măsură. Nu risca să laşi să treacă o oportunitate pe lângă tine din neatenţie. Vineri este ziua în care norocul îţi surâde după atâta timp de aşteptare. Din acest moment până ce weekend-ul se va încheia, eşti gata să obţii absolut tot ce îţi pui în cap, ba chiar înainte de a ştii ce îţi doreşti.

Săgetător

Dă tot ce poţi pentru a fi cea mai bună la începutul acestei săptămâni. Ai grijă de responsabilităţi, administrează-ţi bine banii şi ocupă-te cu atenţie de rugăminţile pe care le primeşti. Odată terminate treburile, vei putea să răsufli uşurată şi să te bucuri de rezultate. Sentimentul de împlinire pe care o să îl te va ajuta multe zile de acum înainte. Joi şi vineri ar trebui să îţi vizitezi vechi prieteni. Este posibil ca ei să aibă nevoie de un umăr pe care să plângă. Fii tu acea persoană care să îi ajute să iasă din impas. În weekend o să ai parte de discuţii filozofice cu prietenii tăi şi vă veţi amuza teribil împreună.

Capricorn

În această săptămână nu eşti prea cuminte. Viaţa poate fi extrem de frumoasă chiar dacă eşti aşa, mai ales dacă în relaţia ta sentimentală ţi se permit lucruri îndrăzneţe. Profită de această situaţie şi fă ce vrei cu libertatea pe care o ai. Ai grijă, însă, să nu întreci limita bunului simţ şi nu întinde coarda. Vineri este momentul perfect pentru a schimba câte ceva în viaţa ta şi nu trebuie să îţi fie teamă să începi. Câteva idei noi nu strică niciodată. În weekend, optează pentru activităţi care să îţi pună inteligenţa şi spontaneitatea în acţiune.

Vărsător

Vorbăreaţă din fire, iubeşti mai mult decât orice pe lume să îţi laşi imaginaţia şi convingerile libere. Chiar dacă uneori poate fi deranjant, în acest început de săptămână, toţi din jurul tău adoră să îţi asculte nebuniile. Joi sau vineri vei descoperi ceva nou în legătură cu sentimentele tale, şi e posibil să fie ceva fierbinte. O pasiune pentru cineva cu care nimeni nu te-ar vedea, se poate transforma într-o adevărată relaţie. E suficient să îi arăţi persoanei respective atracţia pentru ea, şi nu va sta pe gânduri. În weekend, bucură-te de experienţe noi alături de acea persoană!

Pești

Partea ta visătoare şi blândă iese la iveală în acest început de săptămână. Perspectivele uimitoare lucrează pentru tine, mai ales în relaţia de cuplu, aşa că foloseşte-le! Fii de asemenea pregătită pentru schimbare, pentru că nimic nu este bătut în cuie. Chiar dacă toate lucrurile pe care le creezi şi toate acţiunile pe care le începi au o bază solidă, pot apărea obstacole nebănuite. Nu lăsă să te afecteze micile răutăţi ale oamenilor invidioşi din jurul tău. În weekend, ai nevoie de linişte şi nu vrei să fii deranjată nici măcar de persoanele dragi ţie. Ai grijă cum le spui acest lucru fără ca ei să se supere.

Articole asemănătoare

Back to top button