fbpx

Hai la teatru: Ce spectacole impresionante se joacă duminică la Mihai Eminescu și Eugène Ionesco

Duminică, 28 mai, la ora 17.00, pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”, va fi prezentat spectacolul Prieteni vechi de Yuan Zhi, în regia lui Sun Qishun. Piesa, realizată de compania Happytogether, Dreamcast studio (China), va spune povestea a doi „prieteni vechi”, Ma Dayun și Li Xiaoxiang, care pornesc într-o călătorie cu totul specială de redescoperire a prieteniei și a frumuseții adevărate a vieții. La ora 19.00, la Teatrului Național „Eugène Ionesco”, va avea loc spectacolul Luxuria, în regia lui David Gutiérrez și a lui Paula Reyes de la compania Barcelona Flamenco Ballet (Spania), care va combină elemente de dans și muzică flamenco tradiționale cu elemente de balet și muzică contemporană, transportând publicul în lumea suspansului, a intrigii, în dinamica complexă a puterii pasiunii, iubirii, nebuniei și tragediei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ora 17:00
Teatrul Național „Mihai Eminescu”

PRIETENI VECHI
de Yuan ZHI
Regia: Sun QISHUN
Happytogether, Dreamcast studio / China

Piesa spune povestea a doi „prieteni vechi”, Ma Dayun și Li Xiaoxiang, care nu s-au văzut de mulți ani, dar s-au întâlnit accidental și, astfel, au pornit într-o călătorie cu totul specială de redescoperire a prieteniei și a frumuseții adevărate a vieții.
Combinând formele tradiționale de lectură cu tendința actuală a reprezentării „imersive”, echipa de proiect a spectacolului desfășoară o lectură captivantă la fața locului, realizată în teatrul de sunet. Utilizarea instrumentelor multimedia a transformat performanța „lecturii” într-o sărbătoare a „acțiunii”.

Distribuția:Sun Qishun, Wang Danyan, Luo Yuting, Qu Zheng, Mige, Yolanda Lin, Tao Yijun, Wang Runliang, Qin Kaiyu, Chen Jia.

Ora 19:00
Teatrul Național „Eugène Ionesco”

LUXURIA
Regia: David GUTIÉRREZ, Paula REYES
Barcelona Flamenco Ballet / Spania

Luxuria transportă publicul în lumea suspansului, a intrigii, în dinamica complexă a puterii pasiunii, iubirii, nebuniei și tragediei.
Spectacolul creează această lume atractivă, evidențiind stilul inovator al Barcelona Flamenco Ballet, care combină elemente de dans și muzică flamenco tradiționale cu elemente de balet și muzică mai contemporană, inclusiv clasică și jazz.
O poveste de dragoste, dorință și tragedie în care protagonistul din Luxuria este mistuit de îndoială, mândrie, nebunie și, în cele din urmă, în care singurătatea și disperarea îi amenință relația cu cea mai mare iubire a vieții sale.

Distribuția:Jordi Centeno, Rafa Bueno, Alberto Garrido, Jose Miguel Castaño, Rafa Palomares, David Gutiérrez, Paula Reyes, Claudia Martinell, Beatriz Rodriguez, Andrea Amaya, Alba Soto, Maria Bardolet, Beatriz Rodríguez, Judith Margón.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon:(022) 233833 / 079233833) sau pe iTicket.md.
Vă așteptăm la Teatrul Național „Eugène Ionesco” – locul ideal pentru întâlniri!
Vă promitem că n-o să vă plictisiți.

Articole asemănătoare

Back to top button