fbpx

Gelozia orbește rațiunea. O tânără din Strășeni și-ar fi înjunghiat viitoarea soacră

Dubiile și neîncrederea au tensionat relațiile unei familii din raionul Strășeni. O tânără și-ar fi atacat mama-soacră după ce aceasta a învinuit-o că ar fi întreținut relații amoroase cu tatăl-socru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, cazul a avut loc în seara de 14 ianuarie, când tânăra de 24 de ani, iubitul ei, dar și părinții băiatului stăteau la masă și sărbătoreau. După câteva pahare, între petrecăreți s-a iscat o discuție în care soacra și-ar fi acuzat viitoarea noră că ar fi avut relații intime cu socrul ei. La auzul învinuirilor, tânăra a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat femeia în regiunea abdomenului, scrie Publika.

Victima a fost transportată la spital de urgență pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Potrivit medicilor, starea victimei este stabilă, însă leziunile primite în urma atacului sunt destul de grave. Tinerii încă nu erau căsătoriți, iar femeia înjunghiată este concubina viitorului socru.

Tânăra a fost reținută pentru 72 de ore, între timp, poliția a deschis un proces penal pe marginea acestui caz, iar dacă vina fetei va fi dovedită aceasta riscă să i se aplice o pedeapsă în funcție de gravitatea rănilor provocate.

Articole asemănătoare

Back to top button