fbpx

Gata cu şobolanii şi insectele din subsolurile blocurilor. Au început lucrările de deratizare și dezinsecție

Patru echipe de muncitori au început „bătălia” cu șobolanii şi insectele din subsolurile blocurilor din Chișinău, prin efectuarea lucrărilor de deratizare şi dezinsecţie. Priotare sunt adresele la care oamenii au depus solicitări, însă este planificată intervenţia în peste 3500 de locuri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceste lucrări au loc la fiecare trei luni, îndeosebi în perioada caldă a anului, iar muncitorii efectuează zilnic în jur de 40 de intervenții.

Potrivit locatarilor din blocurile vechi, deseori în subsoluri apar purici, iar paraziții apar din cauza patrupezilor care se adăpostesc în blocuri.

„Referitor la periodicitate, pot să vă spun că ele vor fi efectuate continuu, de cum au început până la sfârşitul sezonului cald. Dacă apar solicitări de la locatari se intervine imediat”, a declarat şeful Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare, Ion Burdiumov.

Menționăm că Primăria municipală a alocat un milion 800 de mii de lei pentru lucrările de dezinsecţie şi deratizare a subsolurilor, transmite publika.md.

Articole asemănătoare

Back to top button