fbpx

Gata cu consultațiile gratuite prin raioane. Campania „Un doctor pentru tine” a fost stopată

Campania „Un doctor pentru tine”, inițiată de fosta guvernare, a fost stopată de noua ministră a Sănătății, Ala Nemerenco. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, ministra scrie că de astăzi niciun laborator mobil nu va mai fi trimis în raioanele țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mi-am asumat responsabilitatea să închei azi caravana electorală, pe care cei care au inițiat-o, au lasat-o în voia Domnului. Rezidenții adunați în fața Ministerului, pentru a fi trimiși să vânture vânt prin țară, i-am întors la locul lor de lucru, aducându-le scuze și hai să punem aici punct pentru totdeauna politicului din medicină”, a scris Nemerenco.

Totodată, șefa de la Sănătate a precizat că în loc să fie construit un sistem puternic de sănătate pentru toți cetățenii săi, ministerul de resort s-a jucat de-a lungul anilor, în timp ce baniii grei din sănătate erau direcționați spre alte buzunare.

„Iar cu cei care încă scriu rapoarte și fac comunicate despre caravana fericirii electorale în loc să-și suflece mânecele să muncească la greu pentru acest popor, va trebui pur și simplu să ne luăm rămas bun. Ei trăiesc în alte vremuri”, a precizat Nemerenco.

Menționăm că, pe parcursul săptămânii trecute, 1573 de persoane au beneficiat de servicii medicale gratuite în cadrul Campaniei „Un doctor pentru tine”.Alte 165 de persoane au fost consultate de către cardiologi, endocrinologi, otorinolaringologi, oftalmologi și neurologi, 1079 de persoane au făcut screening pulmonar, iar 329 de femei au beneficiat de servicii de screening mamar gratuit.

Articole asemănătoare

Back to top button