fbpx
În trend

Fundația „Edelweiss” îți dă 1 milion de lei pentru a-ți dezvolta satul. Trimite proiectul și participă la concurs

Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” lansează campania „Ajut și eu în satul meu”, cu scopul de a finanța proiecte de dezvoltare pentru comunitățile rurale din Moldova. Astfel, 1 milion de lei vor fi alocați în total pentru cele mai bune 5 proiecte care vor fi alese în urma unui concurs național deschis tuturor satelor și comunelor din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectele pot fi depuse în perioada 21 mai – 24 iunie 2019 de către organizații non-guvernamentale, grupuri de tineri sau oameni cu inițiativă care doresc să schimbe în bine fața localității în care trăiesc. Trimiterea proiectelor se poate face prin email, la adresa office@edelweiss.md, prin poștă sau personal la sediul Fundației din municipiul Chișinău, strada Armenească 44/3, cu mențiunea Pentru Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

După încheierea perioadei de depunere, Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” va evalua toate proiectele primite, urmând să anunțe câștigătorii pe 3 iulie curent.

Detalii despre campania „Ajut și eu în satul meu” sunt disponibile pe site-ul Fundației – edelweiss.md, la emailul menționat mai sus sau telefonic, la numerele +373 68900915 și 022809908.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button