fbpx

foto | Zinaida Greceanîi a explicat de ce deputații socialiști au mers la Moscova și cu cine au discutat

Lidera Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde explică care a fost scopul plecării la Moscova a celor 35 de membri ai formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, deputații socialiști au fost invitați pentru o întrevedere cu președintele Comitetului Dumei de Stat a Federației Ruse pentru afaceri CSI, integrare euroasiatică și relații cu compatrioții, membrul Prezidiumului și secretarul CC al PCFR pentru relații internaționale și economice, Leonid Kalașnicov.

„Domnul Leonid Kalașnicov a felicitat Partidul Socialiștilor cu rezultatele convingătoare la alegerile parlamentare și a insistat asupra stabilirii unui dialog deplin în cadrul tuturor domeniilor de guvernare între Moldova și Rusia. 

Împreună cu fracțiunea Partidului Socialiștilor am avut o întrevedere cu reprezentantul fracțiunii Partidului Comunist din Federația Rusă, membrul al Prezidiului CC al PCFR, vicepreședintele CC al PCFR, Dmitrii Novicov.

Am discutat despre diferite subiecte ce țin de cooperarea interparlamentară și dintre fracțiuni, de asemenea, situația actuală a relațiilor moldo-ruse. Am confirmat importanța dezvoltării cooperării în diferite domenii.

La final de întrevedere, domnul Dmitrii a urat fracțiunii Partidului Socialiștilor din RM succes în viitoarea activitate și a exprimat disponibilitatea de a continua legătura la nivel de partide”, a explicat Greceanîi.

Articole asemănătoare

Back to top button