fbpx

foto | Vor împărți dragostea la trei. Bloggerița Cristina Gheiceanu și soțul ei au devenit părinți pentru prima dată

Bloggerița Cristina Gheiceanu și soțul ei au devenit pentru prima dată părinți. Fosta jurnalistă a adus ieri pe lume o fetiță, iar bucuria a împărtășit-o abia astăzi cu fanii săi de pe Instagram. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fashionista nu a scris prea multe, indicând doar data nașterii micuței însoțită de o inimioară și lăsând să se înțeleagă cât de fericită este în aceste momente.

Anterior, Cristina a scris pe blogul său că vestea despre sarcină i-a adus cele mai frumoase emoții și a plâns de fericire.

„Cum am aflat? A fost ceva ciudat. Îmi cunosc corpul foarte bine și până și cea mai mică schimbare o simt. De aceea, când am simțit ceva diferit, mi-am dat seama că hormonul hCG (hormonul sarcinii), se distrează în corpul meu). Bineînțeles, nu eram sigură, pentru că noi femeile ne putem imagina tare multe, până și simptome putem avea nefiind însărcinate, dar undeva intuiam și am avut dreptate, după ce am văzut două linii roșii pronunțate, pe testul de sarcină. Ce am facut după? Am plâns…mult… de fericire”, se arată într-o postare pe contul ei de Instagram.

Bloggerița este stabilită de câțiva ani în Elveția, împreună cu soțul ei, fotbalistul român Ovidiu Mendizov.

Amintim că frumoasa blondă anunțat la sfârșitul anului trecut că va deveni mămică în 2019. Vestea a fost împărtășită followerilor, la fel, printr-o postare făcută pe contul său de Instagram, urmărit de aproape 170.000 de persoane.

Citește și: foto | Viitoarele mămici din mass-media. Ele sunt fericitele care își vor ține micuții în brațe în 2019

Articole asemănătoare

Back to top button