fbpx

foto | Virusul nu se oprește în fața sărăciei. Cum poți ajuta persoanele vulnerabile pe vreme de pandemie împreună cu Misiunea Socială Diaconia?

Misiunea Socială Diaconia a lansat astăzi o platformă de sprijin și asistență pentru oamenii nevoiași în perioada pandemiei. Proiectul va oferi donatorilor posibilitatea să ofere suport pentru procurarea alimentelor și produselor de primă necesitate – destinate bătrânilor singuri și familiilor izolate, afectate de sărăcie și foame.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizația își propune să ajungă la cât mai mulți moldoveni din țară și de peste hotare, dar și la prietenii care au cunoscut Republica Moldova direct sau prin intermediul conaționalilor. Ei pot deveni purtători ai mesajelor de bunătate sau contribui la această acțiune.

Toți cei care vor sa sprijine acțiunea au trei posibilități de implicare:

  • vor dona 200 lei și vor asigura un pachet alimentar suficient pentru două săptămâni și un kit cu echipament individual de protecție pentru un voluntar;
  • vor dona 500 de lei și vor asigura un pachet alimentar complet (cu produse alimentare și igienice) suficient pentru două săptămâni și un kit cu echipament individual de protecție pentru un voluntar;
  • vor dona 1000 de lei și vor asigura un pachet alimentar complet (cu produse alimentare și igienice) suficient pentru o luna și un kit cu echipament individual de protecție pentru un voluntar.

Pe parcursul ultimelor luni, echipa Misiunii Diaconia a ajuns la aproximativ 1500 de beneficiari din întreaga țară. Acest lucru a fost posibil grație unor proiecte de Responsabilitate Socială Corporativă și  donații particulare. În total, au fost distribuite produse alimentare în valoare de circa 500.000 de lei.

Cei care vor să facă donații pot accesa pagina web www.diaconia.md sau platforma www.covid19moldova.org.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button