fbpx

foto, video | Vrea să devină suplă și sănătoasă! O pisică care face antrenamente pentru slăbire cucerește inimile internauților

O pisică care face antrenamente pentru slăbire cucerește internetul. Postările cu felina au intrat săptămâna aceasta în trendurile de pe Twitter și Redit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pisica se numește Cinderblock, are 8 ani și cântărește 25 de kilograme. Proprietarul anterior nu mai putea avea grijă de prietena lui pe patru lăbuțe deoarece se confruntă cu probleme de sănătate și trebuie să își îngrijească tatăl bolnav. Acesta a adus pisica la un centru veterinar pentru a o eutanasia, dar medicii au decis să îi mai ofere o șansă, relatează CNN.

Specialiștii au hotărât să folosească o bandă rulantă subacvatică pentru a ajuta pisica să își recapete forma fizică. Aceștia au publicat pe rețelele de socializare un filmuleț din timpul antrenamentelor, iar în câteva zile felina s-a trezit faimoasă.

Potrivit veterinarilor, majoritatea stăpânilor nici nu își dau seama că animalele lor de companie suferă de obezitate. Așadar,prin intermediul filmulețului devenit viral ei speră să motiveze oamenii să facă sport, dar și să aibă grijă de animalele de companie.

Foto: CNN
Foto: CNN

Articole asemănătoare

Back to top button