fbpx

foto, video | „Today artist, tonight taxist”. Un scurtmetraj moldovenesc, pe ecranele celui mai mare festival de film din Franța

Scurtmetrajul „Today artist, tonight taxist”, o producție moldo-română filmată în 2018, a apărut pe ecranele unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din Franța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Filmul a fost proiectat pe 21 martie în cadrul competiției oficiale la secțiunea internațională de scurtmetraj a Festivalului Internațional de Film și Muzică din Aubagne (Franța). La Q&A au participat regizorul Dumitru Grosei și Sergiu Terente (Ronin Terente), în triplă calitate de: actor principal, compozitor și co-scenarist.

Potrivit presei internaționale, Festivalul Internațional de Film și Muzică din Aubagne este unul din cele mai mari din Europa și este dedicat promovării creației cinematografice, dar mai ales a muzicii de film, având drept scop favorizarea apariției și promovarea pe plan internațional a noilor talente.

Deși nu au obținut niciun loc, regizorii au spus că a fost o experiență unică participarea la un festival de așa importanță și organizat de o țară care înțelege ceva în această industrie.

Articole asemănătoare

Back to top button