fbpx

foto, video | Poliția a găsit indivizii care au dezasamblat 15 mașini de lux din Chișinău și Odesa. Pagubele se ridică la 2 milioane de lei

După două luni de investigații, polițiștii au dat de urmele indivizilor care au reușit să dezasambleze 15 mașini de lux din Chișinău și Odesa. Suspecții, cinci indivizi originari din regiunea transnistreană, au furat piese auto în valoare de circa două milioane de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Suspecții, cu vârsta cuprinsă între 32 și 43 de ani, acționau preponderent pe timp de noapte, prin metoda spargerilor geamurilor. 

În cadrul ambuscadelor organizate de oamenii legii s-a stabilit că figuranții aveau în posesie mai multe automobile cu care se deplasau la locul comiterii infracțiunilor. Doi dintre suspecți au fost reținuți în momentul dezasamblării unui automobil de model Lexus, în orașul Odesa.

Polițiștii moldoveni în colaborare cu organele de drept din Odesa întreprind acțiuni speciale de investigație pentru stabilirea și reținerea tuturor persoanelor care fac parte din grupare precum și stabilirea tuturor cazurilor comise de membrii grupării.

Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea infracțiunilor pe teritoriul Republicii Moldova, suspecții riscă de la 7 la 12 de închisoare.

Articole asemănătoare

Back to top button