fbpx

foto, video | O moldoveancă a câștigat prima ediție la „Cântă acum cu mine”. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro?

Ludmila Danilceac, o tânără originară din Chișinău, a reușit să cucerească publicul de peste Prut și juriul de la „Cântă acum cu mine” cu vocea sa. Aceasta a devenit câștigătoarea primei ediții a show-ului, iar rezultatul etapei finale a lăsat-o fără cuvinte.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânăra a mărturisit că la audiții a fost copleșită de emoții, însă a reușit să se adune și să ofere un spectacol inegalabil atât în finală, cât și în etapele anterioare.

„Mă simt foarte straniu pentru că încă nu realizez că am câștigat, e pentru prima oară când câștig un concurs atât de mare. Eu încă sunt șocată! Mă uit la premiu și nu-mi vine să cred că e al meu”, a declarat Ludmila.

Aceasta a mai adăugat că „tremura ca varga” atunci când a ieșit în fața celor 100, lucru care l-a resimțit și în ultima sa evoluare.

„Emoțiile mă cuprind când sunt pe scenă, mă cufund în piesă, cânt și atât. Nu mai țin minte nimic din ce s-a întâmplat”, mai spune cântăreața.

Pentru cei care se pregătesc să vină în cel de-al doilea sezon, Ludmila a pregătit un sfat important: să aibă încredere în forțele proprii.

„În primul rând, aveți încredere în voi, eu n-am avut! Chiar sincer vă spun, am venit la această emisiune pentru că au insistat părinții mei. Ei aveau mai mare încredere în mine decât aveam eu. Mergeți înainte și fiți așa cum sunteți voi!”, a zis tânăra artistă.

Întrebată ce va face cu marele premiu de 50.000 de euro, Ludmila a declarat că și uitase de el, însă are planuri mărețe, transmite cantaacumcumine.protv.ro.

„Vreau foarte tare să-mi cumpăr un apartament, să avem un colțișor al nostru, eu și logodnicul meu. O să vedem, nu știu, mi-ar plăcea să-mi fac și un studio în care să compun, să fac piese peste piese și, în zece ani, să cânt pe un stadion ca Beyonce și Jessie J”, a dezvăluit Ludmila. 

Ludmila Danilceac a ajuns în marea finală împreună cu alți doi mari artiști apreciați de cei 100 de specialiști de la „Cântă acum cu mine”: Andra Botez și Theodor Valentin Rusu.

Urmărește prestația Ludmilei Danilceac în etapa finală a show-ului:

Articole asemănătoare

Back to top button