fbpx

foto, video | Luminile fluorescente și melodiile intense au „dansat” până-n zori. Cum a fost la festivalul de muzică electronică FOSFOR?

Luminile fluorescente și multicolore, muzica ritmată și atmosfera incendiară au fost cele care au creat buna dispoziție la festivalul unic de muzică electronică din acest an – FOSFOR.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sute de oameni s-au adunat pentru a sărbători libertatea și frumosul anotimp canicular, lăsându-se cuceriți de muzică și compozițiile electronice ale Dj-ilor. Iubitorii de distracție nu au ratat începutul festivalului, așa că au îmbrăcat cele mai colorate și comode ținute și au venit să profite de fiecare dintre zonele grozave de fotografie sau relaxare, pregătite de organizatori.

„Am fost și ediția trecută, mi-a plăcut mult. Așa că mi-am luat și în acest an prietenii și am zis să ne facem un pic de cap, să dansăm și să ne bucurăm de vacanță”, ne-a zis Olga.

Pentru unii petrecăreți, FOSFOR a fost o provocare, la fel și muzica electronică – chiar dacă au venit pentru prima dată la un astfel eveniment, mulți s-au declarat îndrăgostiți „la prima vedere” de genul muzical, dar și de spectacolul de lumini.

„Niciodată nu am fost la un astfel de eveniment, pentru că credeam că nu este pe gustul meu, dar – uite că totul se schimbă când ești aici – în mijlocul ritmului, luminilor multicolore și oamenilor cu multă dispoziție bună”, ne-a spus Alex.

Anul acesta, pe marea scenă a festivalului nu au lipsit cei mai buni Dj din Moldova – Kovalenco Gennadi, Magic Flowers, Flade, dar și Wicked Phase, Qireal, Andrew Jous și Kolya Festival. Atmosfera a fost și mai explozivă datorită mixurilor oferite de artiștii de peste hotare: Matisse & Sadko, The Prince Karma, Volac, Teddy Killerz și Kashin.

Organizatorii nu au lăsat ca muzica să „danseze” în singurătate, așă că sutele de oameni au fost surprinși de mai multe demonstrații de dans, focuri de artificii și show-uri de lumini cu totul speciale. Și în acest an, oamenii s-au lăsat duși de valul distracției – au îmbrăcat hainele fluorescente oferite la intrare și s-au lăsat pictați în cele mai aprinse și îndrăznețe colori, de către artiștii prezenți la eveniment.

Amintim că FOFSOR a ajuns deja la cea de-a cincea ediție, fiind unicul festival de muzică electronică din Moldova, care vine să inunde inimile festivalierilor cu lumină și dispoziție bună.

Articole asemănătoare

Back to top button