fbpx

foto, video | Iuliana Beregoi și-ar fi cumpărat casă în România, la doar 18 ani: Cum arată vila interpretei

La 18 ani, moldoveanca Iuliana Beregoi a reușit să își construiască o carieră impresionantă în industria muzicală din România. Cântăreața a devenit, în scurt timp, un adevărat fenomen printre adolescenți, cu milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Cântăreața și-a împlint unul dintre marile sale visuri: și-ar fi cumpărat propria casă. Artista a dorit să împărtășească această realizare și cu fanii săi și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum 8 ani, când cântam și dansam în fața oglinzii, că la 18 ani o să-mi cumpăr casa mea, în România, i-aș fi spus că e nebun. Dar Universul știe cum să facă să te uimească, dacă muncești și dai din timpul și energia ta celorlalți, pentru a-i face fericiți.

Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături. Am cel mai iubitor fan base, cea mai frumoasă familie și cea mai tare echipa de management. Vă iubesc!”, a scris Iuliana Beregoi pe rețelele sociale.

Pe parcursul anilor, Iuliana Beregoi a devenit extrem de apreciată și în mediul online, fiind în prezent o vloggeriță de succes. Faptul că melodiile sale sunt foarte apreciate de pulic se vede și în numărul de vizualizări. Numai piesa „Vina mea” a reușit să adune peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai adorate cântărețe, mai ales de către adolescenți, astfel că este tot mai dorită la evenimente. Așadar, pentru un singur concert, artista primește suma de 6.000 de euro, însă are în spate o întreagă echipă care se ocupă ca toate lucrurile să decurgă bine.

Pentru noua casă, artista a ales un designer din Republica Moldova, care se va ocupa integral de amenajarea locuinței și o va decora fix pe gustul vedetei. Iuliana a mai precizat că cea care se va ocupa de amenajarea casei este un bun profesionist și la ea a apelat și când și-a amenajat camera din Republica Moldova.

foto: instagram.com
foto: instagram.com
foto: instagram.com

Articole asemănătoare

Back to top button