fbpx

foto, video | Încă un pas pentru ca Taraclia să devină „Nisa Moldovei”. În localitate continuă implementarea proiectului de iluminare stradală, inițiat de Ilan Șor

Proiectul de iluminare stradală în Taraclia a ajuns la o nouă etapă. Azi au început lucrările de instalare a unui nou sistem în sectorul doi al orașului. Deputatul Ilan Șor, care este și inițiatorul proiectului, spune că localitatea a mai făcut un pas ca să devină „Nisa Moldovei”, așa cum a promis.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În sectorul doi al Taracliei lucrările vor dura o lună. Aici va fi instalată o rețea electrică de 15,7 kilometri și peste 600 de becuri de tip LED. În total, în cadrul acestei etape vor fi iluminate 20 de străzi.

„Este aproape ziua în care vă vom anunța că orașul este iluminat în totalitate, așa cum am făcut la Orhei. Așa construim noi la Taraclia „Nisa” promisă în Moldova. Așa știm noi să aducem Europa la noi acasă. Noi nu aruncăm promisiuni în vânt”, s-a adresat Șor către locuitorii orașului.

Iluminarea orașului s-a numărat și printre proiectele promise în campania electorală din toamna anului trecut de către Veaceslav Lupov, ales primar din partea Partidului ȘOR.

„Proiectul de iluminare stradală din Taraclia prevede, în total, instalarea a 65 de kilometri de rețea electrică și peste 2500 de becuri LED cu consum redus de energie. La fel, vor fi modernizate 32 de stații de transformare și instalate sisteme inteligente de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore”, a declarat edilul.

Proiectele de iluminare stradală demarate de Partidul ȘOR în mai multe localități din țară au fost inițiate de Ilan Șor. Până la sfârșitul acestui an, acestea vor fi implementate în circa 100 de localități din țară.

Articole asemănătoare

Back to top button