fbpx

foto, video | Încă o lovitură pentru India. Un cutremur cu magnitudinea de șase grade s-a simțit în nordul țării

Un cutremur cu magnitudinea 6 grade pe scara Richter a lovit nord-estul Indiei miercuri dimineaţă, a informat Institutul de Geofizică din Statele Unite (USGS), potrivit DPA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cutremurul a fost înregistrat la 10,9 kilometri nord-nord-vest de oraşul Dhekiajuli, din statul Assam, nu departe de graniţa cu Bhutan. Seismul s-a produs în jurul orei 02:21 GMT, la o adâncime de 34 de kilometri, potrivit USGS.

Ministrul Sănătăţii din Assam, Himanta Biswa Sarma, a postat pe Twitter fotografii în care pot fi văzute daunele suferite de clădiri după acest seism.

Deocamdată nu au fost raportate victime.

India se confruntă cu o creştere exponenţială a infectărilor cu coronavirus, cu circa 4 milioane de cazuri noi de la începutul lunii, cauzate mai ales de o „dublă mutaţie” a virusului şi de evenimente de masă care în continuare sunt permise, precum sărbătoarea hindusă Kumbh Mela. În aceste condiții, spitalele din această țară sunt depășite și s-a produs o criză de oxigen, iar crematoriile au ajuns să ardă cadavrele persoanelor decedate de COVID în masă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button