fbpx

foto, video | Gigi Hadid și-a arătat burtica de gravidă într-un live pe Instagram. Modelul explică de ce își ține sarcina departe de ochii lumii

Gigi Hadid și-a arătat burtica de gravidă într-un live pe Instagram. Mai mult de atât, modelul a împărtășit cu fanii ei detalii despre sarcină și motivul pentru care a vrut să țină minunata veste pentru familie și prietenii apropiați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani, spune că a fost sfătuită să savureze fiecare moment, de aceea își face o mulțime de fotografii pe care le trimite membrilor familiei și prietenilor.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

And here’s the video of the moment she shows off her bump🥺😭😭😭

Публикация от Gigi Hadid Source™️ (@slaygigih)

„Există mai multe motive pentru care am simțit că nu aș vrea să împărtășesc asta cu altcineva în afară de familie și prieteni. O mulțime de oameni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului la începutul pandemiei, dar și acum. Apoi a apărut mișcarea Black Lives Matter și am crezut că prezența noastră pe rețelele de socializare trebuie să fie îndreptată în direcția asta. Nu am vrut să mă grăbesc”, a adăugat Gigi Hadid.

Amintim că modelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik au confirmat că vor deveni părinți în luna aprilie curent. Yolanda Foster, mama lui Gigi, a spus că abia așteaptă să devină bunică. Tot ea a menționat că bebelușul va veni pe lume în luna septembrie.

Cei doi sunt împreună din anul 2015. Întâlnirea lor a avut loc pe platourile de filmare ale videoclipului lui Zayn – Pillow Talk. La moment, viitorii părinți se află în Pennsylvania.

Articole asemănătoare

Back to top button