fbpx

foto, video | Cu copiii alături și mesaje de nemulțumire în mâini. Mai multe mămici au scandat în fața sediului PAS

Mai multe mămici au protestat astăzi la sediu PAS, pentru că în 2015 Maia Sandu s-ar fi pronunțat împotriva majorării indemnizației pentru copii. În acest context, mai multe femei au ieșit în stradă pentru a-i pune întrebări fostei ministre a Educației.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit protestantelor, acestea au venit să o întrebe pe lidera Partidului Acțiune și Solidaritate care a fost motivul refuzului majorării ajutorului social pentru copii.

„Noi am vrut să o întrebăm de ce nu a vrut să semneze pentru indemnizațiile copiilor. De ce doamna Maia este împotriva copiilor noștri și împotriva familiei?”, a întrebat una dintre participantele flashmobului. 

Neprivind la indignarea mamelor cu copii, care stăteau afară, Maia Sandu nu a apărut în fața femeilor pentru a discuta, însă, acestora le-au ieșit în întâmpinare vicepreşedntele PAS, Mihai Popşoi, dar şi un reprezentant al staff-ului formaţiunii.

În fața reprezentanților PAS mămicile au devenit și mai agitate, asaltându-i pe membri cu întrebări și exclamând că toate proiectele Maiei Sandu sunt o distrugere pentru societatea noastră.

Foto: evenimentul.md

Articole asemănătoare

Back to top button