fbpx

foto, video | Au schimbat sandalele și sorții pe papuci și haine groase. Locuitorii din Hawaii și SUA, luați prin surprindere de ninsori

Regiunea de nord-vest a Americii a fost acaparată de fenomene meteorologice neobișnuite. Ninsorile, vântul puternic și lapovița au pus stăpânire chiar și pe unele zone din Hawaii. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În Washington au fost închise școlile, iar unele judecătorii au anulat toate audierile, din cauza ninsorilor. Seattle a fost deja afectat de trei furtuni de zăpadă în această lună, iar serviciul meteorologic local a raportat că pe aeroportul internațional din Tacoma s-au înregistrat 36 de centimetri de zăpadă, mai mult decât dublul mediei anuale, dar și cel mai mare strat din ultimii 30 de ani.

Autoritățile din Hawaii au declarat că zăpada din zona de recreere Polipoli Spring State este probabil prima pentru orice parc de stat. Potrivit unui material realizat de The Guardian, Zona Polipoli se află la altitudinea de 1900 de metri, ceea ce face ca stratul de zăpadă să fie primul înregistrat vreodată în stat la o astfel de înălțime.

Articole asemănătoare

Back to top button