fbpx

foto | Val de indignare pe internet. Într-un spital din Rusia, unui bebeluș i-ar fi fost prinsă suzeta cu lipici

Un caz din Rusia a indignat mai mulți internauți, după ce pe internet au apărut imagini în care un copil are suzeta prinsă de gură cu un lipici. Potrivit poliției locale, totul s-a întâmplat într-un spital din Ingusetia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cel care a publicat imaginile pe rețelele de socializare a menționat că micuțul se afla la Centrul perinatal clinic republican, iar în sala unde era nu a văzut personalul medical și nici rudele.

În context, poliția locală s-a autosesizat și a inițiat măsuri pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs totul. Totodată, oamenii legii verifică dacă informația apărută este una veridică.

„Poliția din Ingușetia a pornit o anchetă în cadrul căreia va fi depistat făptașul, dar și persoana care era reponsabilă de siguranța bebelușului. Ulterior, va fi luată o decizie cu privire la caz”, a fost scris sâmbătă într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne din Federația Rusă.

Menționăm că sursele din cadrul organelor de stat au divulgat, pentru ria.ru, că, preliminar, a fost stabilit că o pacientă din acel spital a fost cea care a lipit suzeta de fața bebelușului.

Foto: echo.msk.ru

Articole asemănătoare

Back to top button