fbpx

foto | UPDATE: Încă o persoană a decedat în urma tragicului accident de la Dondușeni. Medicii luptă pentru viața singurului bărbat care a supraviețuit

UPDATE: Încă o persoană a decedat în urma tragicului accident produs aseară în localitatea Corbu din raionul Dondușeni. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani, care se afla în automobil în momentul în care acesta s-a izbit într-o remorcă de pe marginea drumului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială.

Un accident violent a avut loc aseară în satul Corbu din raionul Dondușeni. Un bărbat a decedat, iar alți doi au ajuns la spital după ce s-au izbit într-o remorcă parcată pe marginea drumului.

Potrivit poliției, un bărbat de 32 de ani, care se afla la volanul unui automobil de model Volkswagen Passat, a condus cu viteză și a pierdut controlul volanului. Șoferul a ajuns la spital cu diverse traumatisme, la fel ca și un alt pasager. Norocul, însă, nu a fost de partea unui alt bărbat de 39 de ani care se afla în mașină. Din nefericire, acesta s-a stins pe loc.

Oamenii legii urmează să cerceteze cazul pentru a stabili dacă șoferul era în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button