fbpx

foto | Un tânăr de 22 de ani, scos de sub fiare, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac 

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a ajuns la spital după ce automobilul pe care îl conducea s-a izbit de un copac. La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare pentru a scoate șoferul din mormanul de fiare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tânărul ar fi pierdut controlul mașinii, iar ulterior s-a lovit frontal într-un copac. Lovitura a fost atât de puternică încât a fost necesară intervenția salvatorilor pentru a-l scoate pe șofer din fiarele mașinii. Accidentul a avut loc în noaptea de 9 ianuarie, în jurul orei 03:00, între satele Sadîc și Vișniovca din raionul Cantemir.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Cantemir, Cristina Ciobanu, șoferul, originar din Găgăuzia, a fost transportat de urgență la spital, deoarece în urma impactului acesta s-a ales cu numeroase traumatisme.

Din cauza rănilor primite, șoferul nu a putut fi supus testului cu aparatul Drager, însă la sosirea în spitalul raional din Comrat, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate. În prezent, polițiștii încearcă să stabilească toate cauzele producerii accidentului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button