fbpx

foto | Un somn odihnitor și profund, cu o pernă de calitate. Unde în Chișinău îți poți găsi „tovarășul” de drum în lumea viselor?

Somnul este un element indispensabil pentru o viață sănătoasă. Prin hrănirea și completarea noastră printr-un somn sănătos, putem obține mai mult în timpul zilei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Gândește-te la o noapte obișnuită din ultima lună și adresează-ți sincer niște întrebări. Cât timp ți-a luat să adormi, a fost confortabil somnul, ce rol a jucat perna și lenjeria de pat și dacă te-ai trezit dimineața cu dureri după cap? Crezi că acest lucru îți afectează starea de spirit și energia?! Un somn bun se poate obține prin crearea unui mediu propice de odihnă. E important să examinezi obiceiurile de somn și să vezi cum poți face schimbări.

Alegerea unui set de lenjerie de pat potrivit, precum și unor perne la comandă în Chișinău – este un prim pas spre obținerea unui somn odihnitor. Experții recomandă să mergi la culcare suficient de devreme pentru a-ți asigura un somn bun.

Pentru un adult sănătos, Clinica Mayo recomandă între 7 și 9 ore de somn pe noapte. Cât dormi contează mult, dar mai contează și pe ce dormi. Pernele și pilotele sunt factorii cheie pentru obținerea beneficiilor complete ale somnului. Mulți oameni nu-și dau seama, dar pernele servesc un rol foarte specific în viața noastră cotidiană. O pernă asigură suportul necesar gâtului și spatelui atunci când acestea se odihnesc.

Ghid pentru alegerea unei perne în Chișinău

Atunci când alegi perne ortopedice în Chișinău este important să urmărești câteva aspecte generale: stofa, dimensiunea, înălțimea pernei, umplutura pernei, structura și forma ei. Mai mult, husele pentru perne decorative tot au impact sporit, asigurând senzația de relaxare. Selectarea pernei potrivite depinde în mare măsură de poziția în care te odihnești, folosindu-le.

Dacă dormi pe o parte, este foarte important să alegi perna corectă, care să te constrângă să dormi în poziția corectă în mod natural. Și tot dacă preferi această poziție la somn, poți alege perne la comandă în Chișinău, care să protejeze spatele și gâtul. Perna ideală este una mai înaltă și cu o cantitate mare de umplutură.

Pentru cei care dorm pe spate, perfecte sunt pernele ortopedice din Chișinău, deoarece sunt mai mici, mai joase și cu umplutură redusă.

Dacă totuși preferi să dormi pe burtă, trebuie să alegi o pernă cât mai mică și joasă, pentru a nu solicita gâtul. Cu toate acestea, ține cont de faptul că această poziție este una incorectă.

Umplutura pernei este un alt criteriu important în alegerea pernei potrivite

Pernele ortopedice au o elasticitate mai mare decât pernele cu umplutură naturală. Alegerea între o pernă cu umplutură naturală și una din umplutură sintetică ține de preferințe personale.

Pernele cu umplutură naturală pot fi și ele antialergice – de exemplu, pernele cu puf de gâscă sunt foarte moi și ușor de întreținut. Este important să înlocuiești perna la intervale regulate. Cu toate acestea, frecvența depinde de tipul de pernă pe care o utilizezi, de folosirea unei huse pentru perne decorative de calitate și buget.

Ultimul punct pe care trebuie să îl bifezi când alegi perna este structura și forma ei. Dacă preferi o pernă a cărei formă poate fi modificară în funcție de nevoile de moment, ar trebui să alegi o pernă obișnuită, cu o singură cameră cu umplutură.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button