fbpx

foto | Un pui de om are nevoie de ajutorul tău. Donează pentru a-i salva viața micuțului Dmitri, un băiețel bolnav de cancer

La doar doi anișori, un băiețel pe nume Dmitri a fost diagnostigat cu o boală crâncenă – cancer. Pentru a-i salva copilăria și a-i oferi o șansă la viață, micuțul are nevoie de o operație de urgență în Turcia, intervenție ce necesită o sumă mare de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Familia lui Dmitri roagă oamenii să-i ajute cu puținul pe care-l au printr-o donație, pentru ca să-i poată readuce fericirea în viața acestui „pui de om”.

„Numele meu este Andrei și ma adresez către toată lumea care dorește să salveze un pui de om. Dimca este în Turcia și a urmat deja patru cure de chimioterapii. Singurul lucru pe care-l știu este diagnosticul – Neuroblastom de gradul 4, cu metastaze pe ficat și plamâni. După chirurgie va urma și transplantul de celule Stem.

Vă implor, vă rog, ajutaţi-mă să-i dam băiatului o şansă de a trăi. Fiecare ajutor contează”, a transmis un membru al familiei.

Andrei mai menționează că prețul tratamentului este de 160.000 euro – „o sumă foarte mare pentru această familie”. Dacă vrei să contribui pentru a-i aduce zâmbetul pe chipul lui Dmitri, poți dona, accesând Strângerea de fonduri „Save Dimca”.

Articole asemănătoare

Back to top button