fbpx

foto | Un moment de neatenție l-a costat mult prea scump. Un bărbat a lovit cu mașina o fetiță de 11 ani, care era ruda sa

O fetiță de 11 ani din localitatea Ursoaia, raionul Căușeni, a fost lovită aseară de o mașină. Din nefericire, copila s-a stins din viață în drum spre spital. Copila își sărbătorise ziua de naștere acum trei zile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, incidentul s-a petrecut în jurul orei 19:20, iar la volanul automobilului se afla un bărbat de 53 de ani, rudă a minorei. Impactul s-a produs în timp ce fetița ar fi auzit că se apropie o mașină și a ieșit în drum să vadă cine este.

Conducătorul auto a suferit un șoc, iar în prezent este internat în spital, fiind îngrijit de medici. În aceste condiții, el nu a fost deocamdată audiat. Totodată, testul cu alcoolscopul a arătat o concentrație de 0,06 mg/l de alcool în aerul expirat. Specialiștii spun că această concentrație poate fi de la doza de valeriană care i-a fost administrată șoferului imediat după momentul impactului.

Dacă îi va fi demonstrată vinovăția, bărbatul riscă să stea după gratii de la 3 la 7 ani. Oamenii legii investighează circumstanțele producerii accidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button