fbpx

foto | Un lot de două tone de dezinfectant produs în Moldova la standarde internaționale a fost donat spitalelor pentru a preveni răspândirea coronavirusului

Un lot de 2000 de litri de soluții antiseptice și dezinfectanți a fost donat de unicul producător din Moldova, certificat internațional, pentru șase instituții medicale cu scopul de a preveni răspândirea coronavirusului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Donația în valoare de 200.000 de lei a fost făcută de Chemix Grupp SRL pentru Spitalul Clinic Republican, Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii „Valentina Halitov”, Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, Centrul Stomatologic Municipal, Spitalul Clinic Municipal №3 „Sfânta Treime”, Spitalul Clinic Municipal „Arhanghelul Mihail”.

Compania „Chemix Grupp” SRL este certificată conform standardelor ISO 9001: 2008 și ISO 9001: 2015. De asemenea, Chemix Grupp este unicul producător din Moldova pe etichetele produselor căruia sunt indicate standardele: bactericid (EN 13727+A2), fungicid/levuricid (EN 13624), tuberculocid (EN 14 348), virulicid (EN 1476+A1) şi EN 1500, unul din standardele de bază ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

CITEȘTE ȘI:
Dezinfectanți ce se vând în Moldova pe timp de epidemie. Care sunt cei testați pentru a distruge coronavirusul?

Articole asemănătoare

Back to top button