fbpx

foto | Un alt mod de a marca 8 martie. Ambasadoarea Marii Britanii la Chișinău a urcat pe un pilon și a stat într-un picior

Ajunul Zilei Internaționale a Femeii a fost marcat în mod inedit în fața Ambasadei Marii Britanii la Chișinău. În acest an a fost lansată provocarea „Echilibru pentru mai bine”, iar pentru a promova acest mesaj, angajații au publicat o fotografie în care stau într-un picior pe piloni. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lucy Joyce, ambasadoarea Marii Britanii la Chișinău s-a numărat și ea printre cei care au pozat pentru a susține această provocare.

„În această săptămână, în preajma Zilei Internaționale a Femeii, celebrăm munca femeilor din toată lumea și lansăm o provocare online. Echipa Ambasadei Marii Britanii susține tema BalanceforBetter. Pentru noi o societate mai bună înseamnă o societate echilibrată”, scriu reprezentanții diplomației britanice pe pagina oficială de Facebook.

De asemenea, Joyce a declarat că împuternicirea feminină poate motiva femeile să se implice activ în orice sferă, să construiască economii puternice, să îmbunătățească calitatea vieții și, prin egalitatea de gen, să beneficieze de oportunități egale.

Ambasada Marii Britanii la Chișinău a provocat diplomația germană în Republica Moldova să posteze o poză în același context și să lase un mesaj despre o comunitate mai echilibrată.

Ambasada Germaniei la Chișinău a răspuns acestei provocări și a lansat o propunere similară Delegației UE în Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button