fbpx

foto | Tragedie la Soroca. Un bărbat a decedat, iar două persoane au fost traumate într-un accident grav

Un grav accident a avut loc astăzi, în jurul orei 14:55, în raionul Soroca. Un bărbat a decedat, iar două persoane au fost traumate după ce automobilul în care se aflau a derapat de pe traseu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Serviciul de Gardă al SCO, IP Soroca a fost sesizat de către un cetățean care a informat că, la intrarea în satul Redi-Cereşnovăţ, din direcția satulul Racovăț, un automobil a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac, persoanele fiind traumate.

„La fața locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, locuitor al raionului Soroca, conducând automobilul de model Ford Tranzit înmatriculat în RM, nu a ținut cont de situația rutieră (curbă periculoasă) și a pierdut controlul asupra vehicolului. Drept urmare, a derapat de pe traseu și s-a ciocnit într-un copac din afara carosabilului”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, pentru ZUGO.

Ofițera ne-a spus că în mașină se mai aflau doi pasageri, bărbați cu vârsta de 62 și 50 de ani – ambii locuitori ai raionului Soroca. În urma accidentului, conducătorul auto a decedat pâna la sosirea medicilor, iar ambii pasageri au fost transportați la spitalul raional cu diferite traumatisme.

Menționăm că alte circumstanțe ale cazului dat se stabilesc de către oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button