fbpx

foto | Tauber a mers la Bălți pentru a împărți flori pensionarilor: Nu voi renunța până când nu voi fi repusă în funcția de primar

Deputata Marina Tauber, cea care a fost descalificată de la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți, a reiterat că nu va renunța până când va fi repusă în drepturi în funcția de primar al orașului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu ocazia Hramului și a împlinirii a 601 ani de la prima atestare documentară a localității, deputata a împărțit localnicilor flori „în semn de recunoștință pentru contribuția semnificativă la construirea și dezvoltarea orașului”.

Gestul a avut loc în centrul orașului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Orașul Bălți este parte din mine, iar bălțenii sunt parte a familiei mele. Toți locuitorii municipiului sunt oameni minunați la chip și la suflet. Avem un respect deosebit pentru pensionari, care au contribuit la construirea și dezvoltarea municipiului Bălți, motiv pentru care am decis să facem un gest frumos. Să le înmânăm flori, în semn de recunoștință pentru toate eforturile pe care le-au depus și pentru străduința pe care o depun în continuare pentru a schimba lucrurile în bine”, a spus vicepreședinta Partidului Șor, adăugând că vrea să facă din Balți „un oraș de vis”.

Articole asemănătoare

Back to top button