fbpx

foto | Talentul său a cucerit publicul din Ucraina, România şi Rusia. Cine este tânărul Denis Midone?

Deși are doar 16 ani, Denis Midone a reușit să devină cunoscut datorită prestației sale la mai multe concursuri naționale, cât și internaționale, din Republica Moldova, România și Rusia. Acum, tânărul artist tinde spre culmi înalte și se pregătește să lanseze o nouă piesă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, ZUGO a hotărât să îl cunoască mai bine. Ce am aflat și cum se numește piesa nouă – citiți în interviul ce urmează.

– În spatele fiecărui om este o poveste. Care este povestea ta?

Povestea mea este una foarte frumoasă. Când aveam 4 ani, educatoarea mea de la grădință a observat că eu pot intona piesele cel mai bine și i-a recomandat mamei să mă ducă la Centrul de dans și vocal „Do-Re-Micii” din Chișinău. Mama la început nu dorise, după aceasta, educatoarea mea a contactat-o pe directoarea de la „Do-Re-Micii” pentru a o invita la noi la grădiniță. Doamna director a fost plăcut surprinsă de talentul meu muzical și așa a început cariera mea.

– Povestește-ne despre concursurile la care ai participat.

Unul dintre cele mai importante a fost, de fapt, și primul meu concurs – „Sozopolska Panorama”, unde am luat locul doi în anul 2009. Atunci am interpretat două piese: „Mi-e dor” și „Ali Baba”. Apoi, unul dintre concursurile remarcabile sau chiar cel mai remarcabil din cariera mea muzicală a fost „Junior Eurovision 2012”, unde am reprezentat Moldova în Olanda, Amsterdam. Am mai participat la concursul „Славянский базар” în anul 2012, la „Next Star” în anul 2013 și am fost câștigătorul proiectului televizat „Во весь голос”, care a avut loc în Federața Rusă în anul 2017.

– Ce sacrificii ai fost nevoit să faci de-a lungul timpului pentru succesul pe care îl ai acum?

Sincer să fiu, au fost foarte multe sacrificii, deoarece a-ți face o carieră în muzică nu este atât de simplu, este nevoie de multă muncă și perseverență. Am jertfit mult din orele școlare, dar cred că cel mai mult a fost pe plan financiar pentru că au fost investiții foarte multe, nu mai spun despre tot timpul dedicat și o parte din copilăria mea. Totuși, nu regret nimic, deoarece asta m-a făcut să ajung aici unde sunt acum.

– Care este principala ta dorință pe plan artistic și personal?

Pe plan artistic desigur doresc să ajung un artist de talie mondială, sună ca un lucru imposibil de realizat, dar eu cred în forțele mele. Eu niciodată nu am dat mâinile-n jos, întodeauna am luptat pentru realizarea scopurilor și mereu voi continua să lupt.

– Pe lângă muzică, ce îți mai place să faci?

Merg la sală de câțiva ani, dar, acum trei luni, din cauza unor probleme de sănătate am încetat să o mai frecventez. Îmi place să mă implic în ceva nou, nu iubesc rutina, sunt genul de persoană care iubește să încerce de fiecare dată lucruri noi, să experimenteze, spre exemplu la vârsta de 13 ani am făcut cercul de „Jiu-Jitsu ”, timp de un an.

– Denis, cu ce proiecte și piese ne bucuri în viitorul apropiat?

Cred că o să iau o pauză de la participarea mea în proiectele televizate, însă, în curând, voi lansa noua mea piesă, care se numește „Fata asta”. Este un cântec care cred că le va plăcea multora, întrucât este un nou stil abordat de majoritatea tinerilor artiști și este ascultat de toți adolescenții din Moldova și din România. Sper să devină un hit.

– Cu ce recomandări poți veni pentru tinerii ce-și doresc să-și descopere artistul din ei?

Nimic nu se realizează doar cu o dorință, pe lângă aceasta trebuie să mai fie multă muncă și perseverență. Dacă doriți să vă atingeți un scop, un ideal, trebuie să munciți foarte mult. O să ajungeți la momente critice când o să credeți că ceea ce faceți nu vă definește, dar nu e corect. Dacă mergeți spre un scop și vă place ceea ce faceți, realizați și mergeți spre scopul vostru indiferent de greutățile apărute.

Autor: Cătălin Pleș, stagiar

Articole asemănătoare

Back to top button