fbpx

foto | Sute de moldoveni nu pot cumpăra bilete la meciul Moldova-Franța. Administrația FMF ne-a închis telefonul

Meciul dintre naționala Moldovei și cea a Franței a fost așteptat cu sufletul la gură de mii de moldoveni și străini. Totuși, se pare că mulți dintre ei riscă să nu ajungă în tribune, asta pentru că procurarea biletelor de pe site-ul Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), dar și de pe itiket.md este, deocamdată, imposibilă. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Odată ce oamenii încearcă să acceseze secțiunea bilete, platformele online afișează eroare. Mai mult decât atât, zeci de internauți au comentat pe pagina oficială de Facebook a FMF că este dubios faptul că nu sunt disponibile bilete, deși ieri FMF a anunțat că 700 din biletele destinate suporterilor francezi, care nu au fost procurate, vor fi puse în vânzare ca bilete nominale începând de astăzi, ora 10:00, până joi, ora 22:00, pentru prețul de 100 de lei/bilet. 

Reporterul ZUGO a contactat repetat reprezentanții FMF, pentru a ne oferi o explicație pe marginea acestui caz, însă ni s-a închis telefonul. Totodată, am solicitat și reacția departamentului comercial iticket, dar la fel ni s-a închis telefonul.

În comentariile postărilor FMF de pe Facebook, mai mulți internauți spun că FMF s-ar face vinovată pentru situația creată, pentru că nu s-ar fi asigurat în cazul în care site-ul va fi accesat de un număr de oameni mai mare decât de obicei, ceea ce ar fi provocat căderea platformei.

Un alt utilizator al rețelei de socializare a menționat că a fost personal să cumpere bilete la Federația Moldovenească de Fotbal, însă i s-a comunicat că stocul a fost epuizat. 

Articole asemănătoare

Back to top button