fbpx

foto | „Sunt încântat că lumea apreciază gestul meu”. Cine este polițistul-erou care a refuzat să vorbească în rusă?

Deși a procedat conform legii și asta nu ar trebui să stârnească reacții deosebite, gestul polițistului care a refuzat să vorbească în limba rusă cu un șofer din Găgăuzia a devenit viral pe rețelele de socializare la doar câteva minute după ce pe internet a apărut un video în care este surprinsă întreaga situație.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru că a primit atâtea comentarii de laudă și apreciere, ne-am propus să aflăm cine este colaboratul poliției căruia nu i-a fost frică să aplice legea.

Este vorba despre logodnicul artistei Tatiana Spînu, Andrei Rotaru, cu care cântăreața este împreună de mai mult timp. Andrei a menționat în exclusivitate pentru ZUGO că se simte mândru de sine, dar modestia nu-i permite să facă prea multe declarații. Acesta spune că modul în care procedat este o normalitate și n-ar fi trebuit ca acest lucru să stârnească atâtea reacții.

„Sunt încântat că lumea apreciază gestul meu”, a mai adăugat el.

Menționăm că Andrei, în vârstă de 27 de ani, este originar din raionul Hîncești, satul Logănești și activează ca ofițer de patrulare în regiunea Centru a Republicii Moldova. S-a logodit cu Tatiana în septembrie 2018, iar acum se pare că ar fi în pregătiri de nuntă.

Articole asemănătoare

Back to top button